Idén új szintre emelkedett a befektetési alapok és állampapírok csatája a lakosságnál: az első negyedévet egyértelműen az előbbiek nyerték, a befektetési alapok állománya több mint 900 milliárddal ugrott meg, miközben az állampapíroké csupán 170 milliárddal. Nem olyan rossz azonban az állampapírok helyzete, ahogy az elsőre tűnik, mutatjuk, miért.
2024-05-08 13:06:48

Közelebb került Magyarország a legnagyobb befektetőkhöz

A térségünk a tőkepiacok tekintetében komoly növekedési potenciállal rendelkezik, sok külföldi befektető mégis nehézkesen éri el a régiónkat, mivel ezek a piacok számukra túl kicsinek számítanak vagy egy magánbefektetőnek túl távoliak és ismeretlenek. A hazai befektetők mellett ezeket a befektetőket célozzák meg annak a tőzsdén kereskedett befektetési alapnak (Exchange Traded Fund, ETF) a befektetési jegyei, amely a kelet-közép-európai régió hét országának legnagyobb forgalmú és kapitalizációjú részvényeit fogja össze. Fazekas Gábort, az OTP Global Markets igazgatóját az OTP CETOP részvényalap...
2024-05-08 10:07:41

Szomorú vallomást tett a híres befektetési guru: ez a stratégia "halott"

Bill Gross, aki az 1980-as években úttörő szerepet játszott a kötvénypiacot forradalmasító "total return" stratégia megalkotásában, azt mondja, hogy ez a megközelítés mára "halott" - számolt be a Bloomberg.
2024-05-02 21:06:33

Szécsényi Bálint: már nem a 10-12 százalékos hozam a normalitás, hanem a 6-7 százalék

A befektetők hozzászoknak akár egy alacsony, akár egy magas kamatszinthez, miközben a piaci körülmények már megváltoztak. Amire pedig megszokják a megváltozott (jelen esetben magasabb) kamatszintet, akkor az már nem elérhető számukra. Korábban azzal kellett küzdeni, hogy mindenki fektesse be a pénzét, ne hagyja parlagon, most pedig arról kell meggyőzni a befektetőket, hogy nem a 10-12 százalék a normalitás, hanem a 6-7 százalék, mondta el a Portfolio-nak Szécsényi Bálint. Az Equilor elnök-vezérigazgatójával a megváltozott befektetési környezetről, a mesterséges intelligencia, a forintgyengülés...
2024-04-26 11:06:47

Nehezen érhettek el hozzánk a távoli befektetők: ez most alapjaiban megváltozhat

Április közepétől vásárolhatók meg annak a tőzsdén kereskedett befektetési alapnak (Exchange Traded Fund, ETF) a befektetési jegyei, amely a kelet-közép-európai régió hét országának legnagyobb forgalmú és kapitalizációjú részvényei közül maximum huszonötöt tartalmazhat. Az alapot kibocsátó OTP Alapkezelő szándékai szerint a termékkel azok a befektetők is hozzáférhetnek régiónk vállalati topligájához, akiknek nincs piaci ismerete ebben a térségben. Az OTP CETOP ETF érdekessége, hogy három partner, az OTP Alapkezelő, az OTP Global Markets, illetve a Budapesti Értéktőzsde közös projektjeként jött...
2024-04-23 14:07:15

Váratlant húztak a magyar befektetők: rég nem látott dolog történt

Érdekes számokat hozott a múlt hónap a befektetési alapok piacán: bár a kötvényalapok iránti kereslet továbbra is magas, márciusban már a vegyes és az abszolút hozamú alapok is megelőzték az eddigi kedvencet. A legjobb hozamot a kategóriák szintjén a részvényalapok tudják felmutatni, miközben a kedvező piaci környezetnek is köszönhetően a befektetési alapokban kezelt vagyon egy hónap alatt közel 3%-kal 15 600 milliárd forint fölé ugrott.
2024-04-15 17:07:02

Új indexkövető részvényalapot hozott létre az OTP, már elérhető a BÉT-en

Ma reggeltől vásárolhatják meg az érdeklődők annak a tőzsdén kereskedett befektetési alapnak (Exchange Traded Fund, ETF) a befektetési jegyeit, amely a kelet-közép-európai régió hét országának legnagyobb forgalmú és kapitalizációjú részvényeit fogja össze.
2024-04-08 12:07:43

Mozgalmas első évet zárt a STRT Holding a befektetési piacon

Az elmúlt egy évben 25 befektetést, 700 vezető képzését, 13 tanfolyamot, és 1,15 milliárd forint magántőke-bevonást tudhat maga mögött a befektetőcég, amely tavaly decemberben lépett tőzsdére, idén pedig el is nyerte az év kibocsátója díjat a BÉT Xtend piacon. Idén az oktatási és befektetési tevékenységük skálázására fókuszálnak.
2024-03-20 11:07:45

Új befektetési őrület hódít, napok alatt lesznek emberek milliárdosok

Akik számára már a bitcoin is túl kockázatos eszköz, azok most csukják be a szemüket, mert volatilitás tekintetében a bitcoint lazán kenterbe verő mémcoinok jelentik az új őrületet. Még egy lapáttal rátesz a sztorira, hogy a befektetők már ezen coinok piacra kerülése előtt komoly összegeket öntenek a gyakorlatilag csak spekulációra használható eszközökbe. A mesés hozamokkal viszont kéz a kézben járnak a masszív bukók is, így a tapasztalatlan befektetők érdemes nagyon is résen lenniük.
2024-03-18 17:07:21

Vita a befektetési alapokról: reagált Nagy Márton minisztériuma a BAMOSZ felvetéseire

Közleményben reagált a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének Portfolio-n megjelent felvetéseire a Nemzetgazdasági Minisztérium.
2024-03-14 17:06:56

Megint belepiszkál az állam a befektetési alapokba, de valami félrement

Csak részben sikerült célt érnie a jogalkotónak a befektetési alapok szabályozásáról szóló új rendelettel, és bár a szakma többször is jelezte az illetékes minisztériumnak a szakmai kifogásokat, lényeges elemek maradtak ki a friss szabályozásból. A legaggasztóbbnak a részvény- és tőkevédett alapokra vonatkozó korlátozások tűnnek: egyik esetben ott írnak elő kötelező állampapír-kvótát, ahol nem indokolt, a másik esetben pedig éppen az állampapír-felhalmozás lehetőségét veszi el a jogalkotó. Az új szabályokról Vízkeleti Sándorral, a BAMOSZ elnökével beszélgettünk.
2024-03-14 10:08:48

Aggódnak a befektetési guruk, Doktor Végzet is figyelmeztet

A részvényektől a bitcoinig az egyes eszközosztályok történelmi csúcsokat érnek el, amit a mesterséges intelligencia iránti lelkesedés, a globális kamatlábak csökkenésének reménye és a bitcoin ETF-ek jóváhagyása táplál, miközben több neves közgazdász az infláció, a gazdasági növekedés és a kínai gazdasági problémák miatt aggódik - írta meg a Cnbc.
2024-03-08 19:08:14

Milliárdokat tesznek ebbe a befektetésbe az élelmes magyarok, nem is járnak rosszul

Új mérföldkőhöz ért a befektetési alapok piaca Magyarországon: a kezelt vagyon 13 ezer milliárd forintra nőtt, amelyből közel 1500 milliárd csak július 1. után érkezett az alapkezelőkhöz. Ez azért meglepő, mivel a kormány tavasszal bevezetett, befektetési alapokra vonatkozói szabályai és a szociális hozzájárulási adó miatt arra számíthattunk, hogy a befektetési alapok iránti kereslet visszaesik, mostanra azonban világossá vált: ezen intézkedések nem tudták letörni a növekedést.
2023-12-14 17:08:31

Új szabályokkal stabilizálná Kína a befektetési alapok piacát

A kínai értékpapír-felügyelet új szabályok bevezetését szorgalmazza a befektetési alapok kereskedési jutalékának csökkentése és az érdekellentétek kezelése érdekében.
2023-12-11 10:07:17

Megőrülnek a befektetők a készpénzgyilkos sztárfintechért

Az elsősorban kisebb forgalmú kereskedőkre szabott kártyaelfogadási megoldást biztosító SumUp 285 millió eurónyi friss befektetést szerzett a Sixth Street Growth és a Bain Capital Tech Opportunities által vezetett befektetési körben - számolt be a CNBC. A brit startupot már több mint 8 milliárd euróra értékelték a befektetési körben.
2023-12-11 10:07:08

Elmondta Jim Cramer, hogy hol vannak jó befektetési lehetőségek

Jim Cramer, a CNBC műsorvezetője ismét elmondta, hogy szerinte a jelenlegi piaci környezetben mi lehet a jó befektetés: a megmondóember szerint a cukorbetegség és az elhízás kezelésére használt, úgynevezett GLP-1 gyógyszerek növekvő népszerűsége új befektetési lehetőségeket teremtett.  
2023-12-05 09:07:26

Az új PMÁP-pal vagy befektetési alappal kaszálhatsz többet?

Első blikkre talán meglepő, valójában viszont mégsem annyira váratlan döntést jelentett be múlt hét szerdán az ÁKK: az előző éves inflációra 0,25 százalékpontos kamatprémiumot adó Prémium Magyar Állampapír forgalmazását megszüntetik, e héttől kezdve pedig már csak az új sorozat vásárolható, amely az első másfél évben fixen, inflációtól függetlenül évi 9,9%-os hozamot fizet, ezzel spórolva az idei várhatóan 17,9%-os infláción. E sorozat 2025 áprilisától visszahozza a szokásos, előző évi infláció és kamatprémiumos felosztást, az első másfél évben viszont szinte feleannyi hozamot ígér. A hozamcsö...
2023-12-01 15:06:42

Elhunyt Charlie Munger, a befektetési zseni

99 éves korában meghalt Charlie Munger milliárdos, neves befektető, aki még azelőtt vagyonra tett szert, hogy Warren Buffett jobbkeze lett volna a Berkshire Hathawaynél.
2023-11-28 23:06:15

Biden beiktatásával még nem állnak helyre az amerikai-európai kapcsolatok

Az első komolyabb vitát a Kínával kötött befektetési megállapodás hozhatja: ezt Biden már a kezdetektől ellenezte. The post Biden beiktatásával még nem állnak helyre az amerikai-európai kapcsolatok first appeared on 24.hu.
2021-01-22 18:05:40

Tíz holttestet emeltek ki a Kínában berobbant bányából

Holttesteket emeltek ki a kelet-kínai Santung tartományban bő két hete berobbant aranybányából hétfőn, egy nappal az után, hogy tizenegy bányászt élve mentettek ki a mélyből ? jelentette a helyi hatóságok közlésére hivatkozva a kínai sajtó. A tíz elhunyt bányász holttestét hétfőn hozták a felszínre, további egy bajba jutottat pedig még mindig keresnek, az ő helyzete azonban nem ismert. A Jentaj város közigazgatási területén található aranybányában január 10-én történt a robbanás, amelynek következtében 22 bányász rekedt a föld alatt. A helyszínen dolgozó mentőcsapatok több csatornát fúrtak a ...
2021-01-25 15:05:41

Krízis és kilábalás: Kína mindenben élen jár?

A globális koronavírus-válság kiindulópontja Kína volt: az egészségügyi és a gazdasági krízis is itt ütött be először. A jelek szerint viszont a kilábalásban is élen jár az ázsiai régió, ahol egyelőre sikerült elkerülni a vírus terjedésének második hullámát, a gazdasági aktivitás pedig már megközelíti a tavalyi szinteket. Boér Leventét, az OTP Alapkezelő befektetési igazgatóját a feltörekvő részvénypiacokról kérdeztük.
2021-01-26 13:06:19

Krízis és kilábalás: Kína mindenben élen jár?

A globális koronavírus-válság kiindulópontja Kína volt: az egészségügyi és a gazdasági krízis is itt ütött be először. A jelek szerint viszont a kilábalásban is élen jár az ázsiai régió, ahol egyelőre sikerült elkerülni a vírus terjedésének második hullámát, a gazdasági aktivitás pedig már megközelíti a tavalyi szinteket. Boér Leventét, az OTP Alapkezelő befektetési igazgatóját a feltörekvő részvénypiacokról kérdeztük.
2021-01-26 13:06:24

Krízis és kilábalás: Kína mindenben élen jár?

A globális koronavírus-válság kiindulópontja Kína volt: az egészségügyi és a gazdasági krízis is itt ütött be először. A jelek szerint viszont a kilábalásban is élen jár az ázsiai régió, ahol egyelőre sikerült elkerülni a vírus terjedésének második hullámát, a gazdasági aktivitás pedig már megközelíti a tavalyi szinteket. Boér Leventét, az OTP Alapkezelő befektetési igazgatóját a feltörekvő részvénypiacokról kérdeztük.
2021-01-26 13:06:24

Krízis és kilábalás: Kína mindenben élen jár?

A globális koronavírus-válság kiindulópontja Kína volt: az egészségügyi és a gazdasági krízis is itt ütött be először. A jelek szerint viszont a kilábalásban is élen jár az ázsiai régió, ahol egyelőre sikerült elkerülni a vírus terjedésének második hullámát, a gazdasági aktivitás pedig már megközelíti a tavalyi szinteket. Boér Leventét, az OTP Alapkezelő befektetési igazgatóját a feltörekvő részvénypiacokról kérdeztük.
2021-01-26 13:06:24

Krízis és kilábalás: Kína mindenben élen jár?

A globális koronavírus-válság kiindulópontja Kína volt: az egészségügyi és a gazdasági krízis is itt ütött be először. A jelek szerint viszont a kilábalásban is élen jár az ázsiai régió, ahol egyelőre sikerült elkerülni a vírus terjedésének második hullámát, a gazdasági aktivitás pedig már megközelíti a tavalyi szinteket. Boér Leventét, az OTP Alapkezelő befektetési igazgatóját a feltörekvő részvénypiacokról kérdeztük.
2021-01-26 13:06:25

Februárban jön az egylövetű orosz vakcina, a Szputnyik light

Februártól lesz elérhető a koronavírus elleni, orosz gyártmányú egydózisú Szputnyik light vakcina ? közölte Twitter-oldalán pénteken a Szputnyik V oltóanyag gyártója. Februártól kerül forgalomba az egykomponensű vakcina, amelyet Szputnyik lightnak neveztünk el ? áll a bejegyzésben. Kirill Dmitrijev, az orosz oltóanyagok kifejlesztését finanszírozó Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap (RFPI) vezérigazgatója korábban közölte, hogy az alap finanszírozza a Szputnyik light, a Szputnyik V egykomponensű változatának klinikai tesztelését is. Mint mondta, ez az oltóanyag hatékony átmeneti megoldást...
2021-01-29 20:05:40

Ilyen is van: bővítésre készülnek a hazai szolgáltatóközpontok

Marciniak Róbert, a Budapesti Corvinus Egyetem docense kiemelte: ez az előrejelzés összhangban van azzal, hogy az idén az üzleti szolgáltatóközpontok 77 százaléka bővítést tervez, míg 2018-ban ez az arány még 66 százalék volt. A működésükben stagnálásra számítók aránya az akkori 31 százalékról 20 százalékra mérséklődött. Ez azt mutatja a szakértő szerint, hogy a szektor működésének érett szakaszába lépett, és erősen bízik a magyar gazdaságban és üzleti környezetben. A kutatásban részt vevő SSC-k (shared service center) kétharmada ezzel összhangban létszámbővítést tervez, és alig 7 százalékuk ...
2021-02-03 22:06:40

Sokan félnek nyugdíjmegtakarításba tenni a pénzüket

A felmérésben a válaszolók negyede mondta, hogy rendelkezik önkéntes nyugdíjpénztári magtakarítással, és további 24 százalék nyilatkozott úgy, hogy tervez vele. Arra is fény derült, hogy mi ösztönzi a lakosság másik felét a megtakarítások halogatására. A kutatásban résztvevők azt mondták, azt tartja őket vissza a nyugdíjpénztári megtakarításoktól, hogy félnek a bonyolult, átláthatatlan konstrukcióktól. A megkérdezettek 23 százaléka azért nem is fut neki az időskori megtakarításnak, mert úgy érzi, nem értené meg a befektetési stratégiákat. A megkérdezettek mintegy 40 százaléka bizalmatlan a...
2021-02-09 09:05:40

Egy magyar család átlagosan 800 ezer forintot tett félre a járvány évében

Elképesztő mennyiségű megtakarítást halmoztak fel tavaly a háztartások a Magyar Nemzeti Bank (MNB) adatai szerint. Vagy legalábbis azok a háztartások, amelyeket nem sújtott a koronavírus-járvány, és nem veszítették el a jövedelmüket. A jegybank legfrissebb értékpapír-statisztikáiból ugyanis az derül ki, hogy 2020-ban a lakosság csaknem 1290 milliárd forintnyi friss pénzt helyezett el értékpapírszámlákon ? írja a napi.hu. A múlt héten publikált jegybanki adatok szerint ehhez jött még több mint 1600 millárd forintnyi új bankbetét, ami miatt történelmi rekordra nőtt a bankban tartott lakossági v...
2021-02-10 10:05:39

40 millió forintos bírságot kapott a CIB Bank hibás ügyféltájékoztatásért

A befektetési szolgáltatások kapcsán feltárt hibák ugyanakkor nem veszélyeztetik a pénzintézet biztonságos működését.
2021-02-10 11:06:03

Szputnyik-ellenes provokációktól tartanak az oroszok

Az Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap elnöke szerint ?egy sor országban" emiatt lassú az engedélyezés.
2021-02-12 19:05:59

Csúcsot döntöttek a fenntartható befektetések tavaly

Népszerű és nyereséges is a fenntarthatóság.
2021-02-15 09:06:01

Különös dolog történik az arany árával, közben a bitcoin új történelmi csúcsot ért el

Mindkét befektetési eszköz ára emelkedésnek indult, megszólaltak az elemzők is.
2021-02-18 15:06:03

Magyarország a következő években is vonzó befektetési célpont marad

A járvány ellenére 2020 eleje óta 2500 milliárd forintnyi beruházást jelentettek be Magyarországon.
2021-02-22 13:06:02

A Goldman Sachs vezetője "javításra váró aberrációnak" nevezte az otthoni munkavégzést

David Solomon és több nagy befektetési bank vezetője is csak arra vár, hogy beoltsák a dolgozóikat, és már rendelnek is vissza mindenkit az irodába.
2021-02-25 11:06:18

Úgy tűnik, mégsem kérelmezték az oroszok a Szputnyik V uniós engedélyezését

Az oltóanyag külföldi értékesítésével foglalkozó orosz állami befektetési alap már januárban közölte, hogy benyújtották a kérelmet, erről azonban nincs igazolás az Európai Gyógyszerügynökségnél.
2021-02-25 15:07:03

Eladják a Birkenstock többségi tulajdonrészét

Eladják az ergonomikus papucsairól ismert Birkenstock többségi tulajdonrészét, a csaknem 250 éve működő német családi vállalkozás pénteki közleménye szerint a világszerte ismert márka a luxusipar egyik legnagyobb szereplője, a francia LVMH érdekeltségi körébe kerül. A Birkenstock a lábbeligyártás egyik ikonikus márkája, amely az új partnerek támogatásával ?teljes mértékben kihasználhatja jelentős növekedési lehetőségeit? ? idézték a közleményben az új tulajdonosi kör leginkább befolyásos tagját, Bernard Arnault francia milliárdost, a Louis Vuitton divatház és a Moët Hennessy pezsgő- és konyak...
2021-02-26 21:10:12

Milliárdokat kerestek a pandémiában ? Íme a 10 legjobban fizetett befektetési guru

Egy se volt közöttük egymilliárd dolláros fizetés alatt.
2021-02-28 13:06:25

Utolsókból lehetnek az elsők? Részvénypiaci kilátások a covid után

Miközben az árfolyam- és értékeltségi csúcsokat döntögető, de már meg-meg torpanó amerikai részvénypiac folyamatosan a figyelem középpontjában van, jóval kevesebb szó esik azokról a régiókról és szektorokról, amelyeket a koronavírus válság súlyosan érintett. Vajon ezek közül kerülhetnek majd ki az újranyitás részvénypiaci nyertesei? A légiközlekedés, a szálloda- vagy akár az étteremláncok? Honics István, az OTP Alapkezelő vezérigazgató-helyettese és Boér Levente befektetési igazgató elemzi az esélyeket.
2021-03-03 08:06:35

Utolsókból lehetnek az elsők? Részvénypiaci kilátások a covid után

Miközben az árfolyam- és értékeltségi csúcsokat döntögető, de már meg-meg torpanó amerikai részvénypiac folyamatosan a figyelem középpontjában van, jóval kevesebb szó esik azokról a régiókról és szektorokról, amelyeket a koronavírus válság súlyosan érintett. Vajon ezek közül kerülhetnek majd ki az újranyitás részvénypiaci nyertesei? A légiközlekedés, a szálloda- vagy akár az étteremláncok? Honics István, az OTP Alapkezelő vezérigazgató-helyettese és Boér Levente befektetési igazgató elemzi az esélyeket.
2021-03-03 08:06:42

Utolsókból lehetnek az elsők? Részvénypiaci kilátások a covid után

Miközben az árfolyam- és értékeltségi csúcsokat döntögető, de már meg-meg torpanó amerikai részvénypiac folyamatosan a figyelem középpontjában van, jóval kevesebb szó esik azokról a régiókról és szektorokról, amelyeket a koronavírus válság súlyosan érintett. Vajon ezek közül kerülhetnek majd ki az újranyitás részvénypiaci nyertesei? A légiközlekedés, a szálloda- vagy akár az étteremláncok? Honics István, az OTP Alapkezelő vezérigazgató-helyettese és Boér Levente befektetési igazgató elemzi az esélyeket.
2021-03-03 08:06:42

Utolsókból lehetnek az elsők? Részvénypiaci kilátások a covid után

Miközben az árfolyam- és értékeltségi csúcsokat döntögető, de már meg-meg torpanó amerikai részvénypiac folyamatosan a figyelem középpontjában van, jóval kevesebb szó esik azokról a régiókról és szektorokról, amelyeket a koronavírus válság súlyosan érintett. Vajon ezek közül kerülhetnek majd ki az újranyitás részvénypiaci nyertesei? A légiközlekedés, a szálloda- vagy akár az étteremláncok? Honics István, az OTP Alapkezelő vezérigazgató-helyettese és Boér Levente befektetési igazgató elemzi az esélyeket.
2021-03-03 08:06:43

Utolsókból lehetnek az elsők? Részvénypiaci kilátások a covid után

Miközben az árfolyam- és értékeltségi csúcsokat döntögető, de már meg-meg torpanó amerikai részvénypiac folyamatosan a figyelem középpontjában van, jóval kevesebb szó esik azokról a régiókról és szektorokról, amelyeket a koronavírus válság súlyosan érintett. Vajon ezek közül kerülhetnek majd ki az újranyitás részvénypiaci nyertesei? A légiközlekedés, a szálloda- vagy akár az étteremláncok? Honics István, az OTP Alapkezelő vezérigazgató-helyettese és Boér Levente befektetési igazgató elemzi az esélyeket.
2021-03-03 08:06:44

Utolsókból lehetnek az elsők? Részvénypiaci kilátások a covid után

Miközben az árfolyam- és értékeltségi csúcsokat döntögető, de már meg-meg torpanó amerikai részvénypiac folyamatosan a figyelem középpontjában van, jóval kevesebb szó esik azokról a régiókról és szektorokról, amelyeket a koronavírus válság súlyosan érintett. Vajon ezek közül kerülhetnek majd ki az újranyitás részvénypiaci nyertesei? A légiközlekedés, a szálloda- vagy akár az étteremláncok? Honics István, az OTP Alapkezelő vezérigazgató-helyettese és Boér Levente befektetési igazgató elemzi az esélyeket.
2021-03-03 23:06:42

Az Európai Gyógyszerügynökség elkezdte vizsgálni a Szputnyikot

Megkezdte az orosz Szputnyik V vakcina értékelését az Európai Gyógyszerügynökség (EMA). Az eljárás megindításáról a vakcina felnőtteken elvégzett laboratóriumi és klinikai vizsgálati eredményeinek alapján döntött. Az EMA fel fogja mérni, hogy a Szputnyik V vakcina megfelel-e az EU hatékonysági, biztonsági és minőségi szabványainak. Kirill Dmitrijev, az Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap vezérigazgatója kijelentette, hogy jóváhagyás esetén júniustól 50 millió ember beoltásához elegendő Szputnyik V lesz szállítható az unióba. Hangsúlyozta, hogy a vakcinaügyi együttműködésnek a politika föl...
2021-03-04 12:06:38

A befektetési bankoknak nem jött rosszul a koronavírus

A bevételük például 28 százalékkal emelkedett tavaly.
2021-03-05 12:06:01

Egy vagyont keresett az, aki harminc éve bízott a befektetési guruban

Megérte befektetni Warren Buffett cégébe, döbbenetes volumenű volt a növekedés.
2021-03-05 19:06:35

Kifeküdtek az értékpapírok, csak az állampapírok tartják magukat

Befektetési alapokba és részvényekbe alig ment pénz januárban.
2021-03-08 14:05:51

Több mint 87 milliárdért vett állampapírt januárban a lakosság

A befektetési eszközökben lévő háztartási megtakarítások összértéke 14 ezer milliárd forint fölé nőtt.
2021-03-09 12:06:02

Több mint 87 milliárdért vett állampapírt januárban a lakosság

A befektetési eszközökben lévő háztartási megtakarítások összértéke 14 ezer milliárd forint fölé nőtt.
2021-03-09 12:06:40

A válság alatt is népszerű befektetési célpont Magyarország

Sikeres volt a keleti nyitás politikája: Kína és Dél-Korea is a legnagyobb külföldi befektetők között van.
2021-03-11 12:08:45

Koronavírus: ötven országban engedélyezték az orosz vakcina használatát

Namíbiában is bejegyezték, amivel együtt immár 50 országban engedélyezték az új koronavírus-járvány elleni Szputnyik V vakcina alkalmazását ? közölte csütörtökön az orosz oltóanyagok fejlesztését finanszírozó Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap (RFPI).
2021-03-11 20:05:51

Egy amerikai nagybank bejelentette az első bitcoin-alapokat

Ez jelentős mérföldkő a kriptovaluta számára, ugyanakkor befektetni csak szigorú feltételek szerint lehetséges.
2021-03-19 09:06:45

Mit várhatunk a részvényektől a járvány elleni védekezés mintaországában?

Érdekes befektetési lehetőségek Izraelből a technikai elemzés szemszögéből.
2021-03-20 11:06:13

Részvények az oltás mintaországából: melyek a legizgalmasabb izraeli papírok? - online előadás hétfő este

Befektetési lehetőségek, amelyek az amerikai piacokon is elérhetőek.
2021-03-20 13:08:23

Túl sokat vállalt a Deutsche Bank vezére, most lemond feladatai egy részéről

Még nem tudni, ki fogja vezetni a befektetési banki üzletágat.
2021-03-26 09:05:57

Máris átírnák a felek az EU-Kína közti befektetési megállapodást

Jogi felülvizsgálat szükségességét emlegette a kínai kereskedelmi tárca a 2020. végén aláírt egyezménynél.
2021-03-26 12:06:00

Komoly baj lehet a szuezi malőrből, ám remek befektetési lehetőségeket is teremthet

Minden rosszban akad valami jó.
2021-03-26 15:06:23

Új befektetési őrület hódít, lassan már felkapottabb, mint a bitcoin

Művészet a tetőfokon.
2021-03-28 07:06:13

Bizonyított az új befektetési őrület - Megérte ide tenni a pénzt

Hódítanak Európában is a világfelforgató trendek.
2021-03-29 07:06:15

Gyorséttermek, e-kereskedelem, légiközlekedés: ezekbe a részvényekbe érdemes most befektetni

Miközben az árfolyam- és értékeltségi csúcsokat döntögető, de már meg-meg torpanó amerikai részvénypiac folyamatosan a figyelem középpontjában van, jóval kevesebb szó esik azokról a régiókról és szektorokról, amelyeket a koronavírus válság súlyosan érintett. Vajon ezek közül kerülhetnek majd ki az újranyitás részvénypiaci nyertesei? A légiközlekedés, a szálloda- vagy akár az étteremláncok? Honics István, az OTP Alapkezelő vezérigazgató-helyettese és Boér Levente befektetési igazgató elemzi az esélyeket.
2021-03-29 11:07:05

Gyorséttermek, e-kereskedelem, légiközlekedés: ezekbe a részvényekbe érdemes most befektetni

Miközben az árfolyam- és értékeltségi csúcsokat döntögető, de már meg-meg torpanó amerikai részvénypiac folyamatosan a figyelem középpontjában van, jóval kevesebb szó esik azokról a régiókról és szektorokról, amelyeket a koronavírus válság súlyosan érintett. Vajon ezek közül kerülhetnek majd ki az újranyitás részvénypiaci nyertesei? A légiközlekedés, a szálloda- vagy akár az étteremláncok? Honics István, az OTP Alapkezelő vezérigazgató-helyettese és Boér Levente befektetési igazgató elemzi az esélyeket.
2021-03-29 11:07:09

Gyorséttermek, e-kereskedelem, légiközlekedés: ezekbe a részvényekbe érdemes most befektetni

Miközben az árfolyam- és értékeltségi csúcsokat döntögető, de már meg-meg torpanó amerikai részvénypiac folyamatosan a figyelem középpontjában van, jóval kevesebb szó esik azokról a régiókról és szektorokról, amelyeket a koronavírus válság súlyosan érintett. Vajon ezek közül kerülhetnek majd ki az újranyitás részvénypiaci nyertesei? A légiközlekedés, a szálloda- vagy akár az étteremláncok? Honics István, az OTP Alapkezelő vezérigazgató-helyettese és Boér Levente befektetési igazgató elemzi az esélyeket.
2021-03-29 11:07:09

Gyorséttermek, e-kereskedelem, légiközlekedés: ezekbe a részvényekbe érdemes most befektetni

Miközben az árfolyam- és értékeltségi csúcsokat döntögető, de már meg-meg torpanó amerikai részvénypiac folyamatosan a figyelem középpontjában van, jóval kevesebb szó esik azokról a régiókról és szektorokról, amelyeket a koronavírus válság súlyosan érintett. Vajon ezek közül kerülhetnek majd ki az újranyitás részvénypiaci nyertesei? A légiközlekedés, a szálloda- vagy akár az étteremláncok? Honics István, az OTP Alapkezelő vezérigazgató-helyettese és Boér Levente befektetési igazgató elemzi az esélyeket.
2021-03-29 11:07:10

Gyorséttermek, e-kereskedelem, légiközlekedés: ezekbe a részvényekbe érdemes most befektetni

Miközben az árfolyam- és értékeltségi csúcsokat döntögető, de már meg-meg torpanó amerikai részvénypiac folyamatosan a figyelem középpontjában van, jóval kevesebb szó esik azokról a régiókról és szektorokról, amelyeket a koronavírus válság súlyosan érintett. Vajon ezek közül kerülhetnek majd ki az újranyitás részvénypiaci nyertesei? A légiközlekedés, a szálloda- vagy akár az étteremláncok? Honics István, az OTP Alapkezelő vezérigazgató-helyettese és Boér Levente befektetési igazgató elemzi az esélyeket.
2021-03-29 11:07:25

Gyorséttermek, e-kereskedelem, légiközlekedés: ezekbe a részvényekbe érdemes most befektetni

Miközben az árfolyam- és értékeltségi csúcsokat döntögető, de már meg-meg torpanó amerikai részvénypiac folyamatosan a figyelem középpontjában van, jóval kevesebb szó esik azokról a régiókról és szektorokról, amelyeket a koronavírus válság súlyosan érintett. Vajon ezek közül kerülhetnek majd ki az újranyitás részvénypiaci nyertesei? A légiközlekedés, a szálloda- vagy akár az étteremláncok? Honics István, az OTP Alapkezelő vezérigazgató-helyettese és Boér Levente befektetési igazgató elemzi az esélyeket.
2021-03-29 13:09:20

Ezen áll, vagy bukhat az USA világhatalmi státusza

A következő évek legforróbb befektetési sztorijai jöhetnek.
2021-03-30 12:06:16

Így éri meg most ingatlanba fektetni

Az Európai Központi Bank előrejelzése 2021-ben 1,5 százalékos, míg az utolsó negyedévre már 2 százalékos átlagos európai uniós inflációval kalkulál, a Magyar Nemzeti Bank legfrissebb jelentésében 3,8-3,9 százalékos inflációra számít az idén. Befektetői körökben egy körültekintő ingatlanvásárlással kapcsolatban könnyen asszociálhatunk az értékállóságra, ezért a pénzromlás idején is jó választás lehet lakásba vagy (a vírus hatására egyre inkább akár) házba fektetni a pénzünket. De az is igaz, hogy a befektetési célú ingatlanvásárlás aranykorára, a 2010-es évekre jellemző gyors megtérülés, a ma ...
2021-04-02 15:06:36


Kateg?ri?k:


tegnap, 2 napja, 3 napja, 4 napja, 5 napja, 6 napja



Legkeresettebbek

•   WWW   •   multiapro   •   apro hirdetesek   •   e mail lista   •   apropiac   •   elad?start=301   •   apróhirdetés   •   elad?start=601   •   motor   •   apró hirdetés   •   test   •   Bandog   •   1000poweredbyaltocms boldog   •   f 1 1 1 1   •   hirdetesek   •   static   •   villanyszerelő tanfolyam   •   biden attempt to   •   apro keres   •   blog   •   banners   •   bitrix   •   személyszállítás   •   ca   •   wp login.php   •   3 szob   •   hír   •   Fényező kamra   •   állás munka   •   news   •   toll összeszerelés   •   arany   •   shop   •   férfi karóra   •   magánhitel   •   elad   •   magánhitel azonnal   •   ............   •   Németország   •   Ausztriai munka   •   ingatlan   •   deal   •   eladó   •   pres   •   cont   •   Program   •   e mail   •   1 7 1 7 1 7 d 17l171 7 serd lyben   •   pos   •   használt  

TOP keres?sek

•   állás munka   •   ingatlan   •   honlap szerkesztés   •   honlap szerkesztő   •   ingyen zene   •   ingyen játékok   •   weboldal készítés   •   apróhirdetés   •   facebook   •   ingyen hirdetés   •   ingyen apróhirdetés   •   vacsoracsata   •   térkép   •   youtube   •   olcsó weboldal   •   magyarország   •   honlap olcsón   •   budapest   •   ingyen   •   szótár  

Most keresik

•   uj kedvencettalaltak a magyaroka befektetesi alapokkozott   •   betelt a poharahazaivendeglat osoknal   •   indiaban is bevetik   •   jamie cullum csakjovore de tom jonesmar iden fellep aveszpremfesten   •   hiaba vezetett ketgollal is vegulkikapott a blelitkoreben ahaladas   •   automosonal arultakaz amfetamint es ahasist   •   tornado destroys   •   letartoztattak azelettarsa lanyavalvegzo 86 eves fotiferfit   •   koronavirusos voltma kijohetett akorhazbol bojtecsaba video   •   fact check postsclaim its illegal inindia to know ababys sex beforebirth heres thetruth   •   computer says gotaking orders froman ai boss   •   ezert sokallt be aferfi aki egyvadaszpuskavallel otte a sajatanyjat   •   62 ot torol a rosszgenetikabol 5 evveltovabb lehet igyelni ime a recept   •   hatalmas oazisjelent meg a halalvolgyben   •   palestiniansscramble for safetyahead of expectedrafah operation   •   post office bosscleared ofmisconduct claims   •   nyomokban osemberttartalmazhat anepszeru belteriburkolat   •   49 millio emberadata szivargott ki   •   tobb mint felmillioforintnyi szerszamotloptak el egyfelujitas alatt levolakasbol   •   udvariatlan franciakkokemeny nemetek megkonnygazt isbevetettek   •   az otgolos veresegetszenvedo paksiakedzoje mar azivoszunetnel lattabaj van 2   •   jill biden az ukrananyak gyerekeikertvallalt kuzdelmecsodalatra melto   •   tiz eve lotte wayne   •   navalnys widow   •   nem lehetmegunniryangosl ingbeaviskentjelentm eg ujfilmjepremierjen   •   videon ahogyegyvidekiuzletb enokollelutnek egyfiatal not2   •   namibian   •   ujabb kulonosfordulat dardaiblanka es l l juniorviharoskapcsol ataban   •   megint hol vannak anok a hazai irodalmidijak tobb mint 80szazalekat ferfiakkapjak   •   egesz angliarazarlatot rendelt ela brit kormany 2   •   igy lehet egy percenbelul elaludni egyszakerto szerint   •   szijjarto peteroszinten elmondtamit gondol az olaszantifa aktivista eplistara keruleserol   •   igazsagos dontestremelnek amukorcsolyazodoppin gugyeben   •   saudi arabia to liftqatar embargo easingthe gulf crisis   •   vadat emeltek aferfi ellen akibosszubolfelgyujt otta egykorabbi alberletetsomogyban   •   az egy evelehallgatottbesze lgetesekszerint mar gyulolika haborut azukrajnaban harcolooroszok   •   kritikus meretulehetazinforma tikushianyakovetkezo evekben 2   •   wolff brawn jolmegalapozta amercedes sikereit   •   tuzgombbevaltgrosjea n autojaabahreininagyd ijrajtja utanvideo   •   marco rossiaranyembereklub rekorder lett azegyesult allamokban   •   ujabb 200 milliovakcinat rendelt azegyesult allamokmost mar mindenfelnottnek jutnaoltas   •   egy idore veget ertaz inflaciocsokkenesmag yarorszagon   •   javitja azegeszseget a nyujtasa segitsegevel megaz alvas is jobblesz 2   •   kezdodik a tour dehongrie mutatjuk alezarasokat 2   •   rasszizmusnakerzekel i a sakkszavakat amestersegesintellig encia   •   szijjarto peterelmondta miert voltfontos a kinai elnoklatogatasa 2   •   nagyon jo hirerkezett a repteriutfelujitasok rolerre szamithatnakmostanto l az utazok   •   elokerult nehanyvideo tom bradykicsit sem jozangyozelmi bulijarol   •   nyert a noikosarvalogatott el aremeny az ebkijutasra   •   alapfelszerelesicsom agot allitottakossze kezdo qanonsamanoknak  

srv.161.